Netco bouwers B.V.

Logo

Meer opties

Netco bouwers B.V.

16-11-2023 • Bewerkt •

Goed nieuws! 🌟 Met trots delen wij mee dat we Safety Culture Ladder trede 2 hebben behaald. 🏆 De Safety Culture Ladder meet hoe bewust (of onbewust) een organisatie omgaat met veiligheid en gezondheid. Deze prestatie weerspiegelt onze toewijding om een veiligere en bewustere werkomgeving te creëren. 💼🛠️ Volgend jaar is trede 3 de doelstelling! 🚀 #Veiligheidscultuur #Mijlpaal #VeiligheidEerst #SC&M🤝

Afbeelding 1
6 commentaren • 1 repost

Volg ons op

Facebook

We zijn beland in de laatste week van de constructiewerkzaamheden van het nieuwbouwproject in Wijk aan Zee (Hollandse Kust Noord-landstation).


We gaan ons richten op onderhoud in Haaksbergen, Krimpen aan den IJssel en Dordrecht.

Hoogspanningsstations bouwen door heel nederland

Transformeren naar een ander niveau

Hoogspanningsstations zijn knooppunten in onze elektriciteitsvoorziening. Ze sluiten hoogspanningsverbindingen op elkaar aan en transformeren de spanning naar een ander niveau. 

Haaksbergen

Uitbreiding netcapaciteit

Veiligheid

Elkaar attenderen

Wijk aan Zee

Hollandse Kust Noord

Samenwerken

Voor een duurzame toekomst

Dordrecht

Vernieuwing station


Blijf up to date

Volg onze projecten

Bouwen is onze passie

Het transformeren van windenergie

Netco bouwers
Netco bouwers
Helmgras HKN

In Wijk aan Zee wordt aan de Zeestraat een nieuw transformatorstation gebouwd. Deze dient voor de aansluiting van de windparken Hollandse Kust (noord) en Hollandse Kust (west Alpha). De benodigde oppervlakte voor dit transformatorstation is ruim 11 hectare. Voor het aansluiten van het windpark Hollandse Kust (west Beta) op het elektriciteitsnetwerk wordt dit transformatorstation uitgebreid met ongeveer 2 hectare. De totale oppervlakte van het transformatorstation wordt ongeveer 13,3 hectare.